предводени панели

Мал чекор 4K LED Wallид

Висока резолуција,испорачува кристално чиста,живот како слики користејќи P0.9mm до P2.5mm пиксели на висина додека одржувате a 4:3 сооднос во конфигурациите. Изберете мал дисплеј предводено за да испорачувате супер HD предводени видеа.

Погледнете повеќе сега

Емисии на сцени

Екранот за изнајмување LED дисплеј е една од најбрзо растечките области во емисии за производство и настани во живо. Можете да го користите и во затворен и во надворешен амбиент, брзо се инсталира и демонтира.

Погледнете повеќе сега
предводена видео wallид

Последни вести

Следете ги нашите новости за најновата технологија на производи, активности на пазарот.

Нашиот блог

Контактирајте ги нашите експерти сега

Ние обезбедуваме целосно решение од идеи за предводени дисплеи за проекти, до имплементација на проектот. Ние сме достапни 24*7 да ви ја дадам најдобрата можна услуга!