panele të drejtuara

Mur LED me katran të vogël 4K

Rezolucion të lartë,jep kristal të pastër,jetë si imazhe duke përdorur lartësinë pixel P0.9mm në P2.5mm duke ruajtur një 4:3 raporti i aspektit në konfigurime. Zgjidhni ekran të vogël të drejtuar nga lartësia për të ofruar video të drejtuara super HD.

Shihni më shumë tani

Shfaqje të ngjarjeve në skenë

Ekrani me ekran LED me qira është një nga zonat me rritjen më të shpejtë në prodhimin e drejtpërdrejtë dhe shfaqjet e ngjarjeve. Mund ta përdorni si në ambiente të brendshme ashtu edhe në ambiente të jashtme, të shpejtë për të instaluar dhe çmontuar.

Shihni më shumë tani
video mur i udhëhequr

Lajmet e fundit

Ndiqni lajmet tona në lidhje me teknologjinë e produkteve të fundit, aktivitetet e tregut.

Blog-u ynë

Kontaktoni ekspertët tanë tani

Ne ofrojmë zgjidhje totale nga idetë e projekteve të ekranit të udhëhequr, për zbatimin e projektit. Ne jemi në dispozicion 24*7 për t'ju dhënë shërbimin më të mirë të mundshëm!